cimbersign delivery
YOU DESIGN - WE PRINT...

Hjem > Klistermærker > Vælg materiale

Vælg hvilket materiale dit design skal trykkes på

 • Transparent Folie
  Dit design trykkes på transparent folie i høj kvalitet som lamineres efterfølgende. Vær opmærksom på at farverne bliver transparente og dermed ikke optimale på mørke baggrunde. Folien er beregnet til både uden- og indendørs opgaver, og er meget modstandsdygtig. OBS! hvid eller meget lysegrå farver kan ikke gengives på transparent folie. Ønsker du fritskåret bogstaver skal du vælge produktet Folietekster.
 • Hvid Folie
  Dit design trykkes på hvid støbt folie af høj kvalitet og lamineres efterfølgende. Prisen er den samme om det er 1 eller 10 farver. Folien er beregnet til både krævende uden- og indendørs opgaver, og er meget modstandsdygtig. Let at arbejde med.
 • Sandblæst folie
  Dit design trykkes på sandblæst folie i høj kvalitet i alle farver - prisen er den samme. Den sandblæste og grålig effekt kender du fra matterede ruder. Man kan ikke kigge igennem folien. Giv dit produkt et eksklusivt udtryk med sandblæst folie.
 • One way vision
  One way vision består af 40% huller og er derfor meget velegnet til vinduesdekoration, hvor du ikke vil gå på kompromis med lysindfaldet. Fra kort afstand kan man ikke se hullerne og derfor fremstår billedet eller illutrationen knivskarp. Indefra fra kan du nemt se igennem printet.

© 2015 CIMBER SOFTWARE / Cimbersign.dk.